Активности и настани

Простор

Центар за обука Центарот за обука претставува опремена и уредена сала со површина од околу 80 м2, на приземје, со директна дневна светлина, лесно

Повеќе »
Play Video
Play Video

Активности и настани

20.06.2018- По повод полнолетство на Комората на Република Македонија за приватно обезбедување и дејноста приватно обезбедување во Македонија Комората ќе организира ТРИБИНА со наслов: „18 Години Комора на Република Македонија за приватно обезбедување-состојба и предизвици“.