06.10.2022-Панел за приватно обезбедување, Адриа секјурити самит 2022, Загреб

Во рамки на Адриа секјурити самитот 2022 во Загреб се одржа посебен панел за при
каз на состојбите, анализа, трендови и сл во приватното обезбедување и панел дискусија на организациите за приватно обезбедување од Македонија, Словенија, Хрватска, Србија и Босна и Херцеговинa.

Leave a Reply