06.10.2022 – Panel për sigurim privat, Adria Security Summit 2022. Zagreb

Në suaza të Adria Security Summit 2022 në Zagreb u mbajt panel i posaçëm për shfaqje të gjendjes, analyze, trendet dhe të ngjashme në sigurimin privat dhe panel diskutimi i organizatave për sigurim privat nga Maqedonia, Sllovenia, Kroacia, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina.

Leave a Reply