14-16.07.2021 – Специјализирана обука за начин на примена на јавните овластувања.

Ден 2/3, практична вежба за употреба на средства за присилба и огнено оружје.
Активна група на учесници под раководство на Проф д-р Јонче Ивановски.

Leave a Reply