14-16.07.2021-Trajnim i specializuar për mënyrën e aplikimit të autorizimeve publike

Dita 2/3, ushtrime praktike per përdorimin e mjeteve te detyrueshme dhe armëve të zjarrit.
Grupi aktiv i pjesmarësve nën udhëheqjen e Prof d-r Jonqe Ivanovski.

Leave a Reply