19/20/21 Мај 2021- Специјализирана обука за начин на примена на јавните овластувања на приватното обезбедување

Специјализирана обука за начин на примена на јавните овластувања на приватното обезбедување , продолжуваме да ги организираме обуките во континуитет, како одговор на потребите и интересот на фирмите, а соодветно на здравствените мерки и протоколи во нашата држава.
На денешната обука (Ден 2) своите знаења ги проширија претставници од 4 агенции за приватно обезбедување.

Leave a Reply