19/20/2021 Maj 2021-Trajnim i specializuar për mënyrën e aplikimit të autorizemeve publike në sigurimin privat

Trajnim i specializuar për mënyrën e aplikimit të autorizimeve publike të sigurimit privat, vazhdojmë të organizojmë trajnime në kontinuitet si përgjigje e nevojave dhe interesave të bizneseve, në pajtim me masat dhe protokollet shëndetsore në shtetin tone.
Në trajnimin e sotëm (Dita 2) Njohuritë e tyre i zgjëruan përfaqësues të 4 agjencive për sigurim privat.

Leave a Reply