20.03.2024 – “Улогата на жените во рано препознавање на криминалот и создавањe
побезбедна заедница” – Хотел Хилтон, Скопје

Генералната секретарка на Комората М-р Сања Керметчиева учествуваше на работилницата “Улогата на жените во рано препознавање на криминалот и создавањe побезбедна заедница”, во организација на Секторот за превенција при СВР Скопје и Мисијата на ОБСЕ.
Презентацијата беше на тема “Родовите прашања во приватното обезбедување”.

Leave a Reply