08.03.2024 – Жените во приватното обезбедување, М-р Сања Керметчиева

По повод Меѓународниот ден на жената 8- ми Март го споделуваме разговорот со
Генералната секретарка на Комората на темата “Жените во приватното обезбедување”.
Честит 8 ми Март

Се додека има квоти и потреба од посебни закони, немаме родова еднаквост

Leave a Reply