13.12.2023 – Шестата пленарна конференција -Национална конвенција за Европска Унија

Генералната секретарка на Комората за приватно обезбедување м-р Сања Керметчиева на 13.12.2023 год учествуваше на Шестата пленарна конференција “Национална конвенција за Европска Унија: Темелите на општествени вредности за европска иднина“

Leave a Reply