13.11.2023 – 30 години ЗРСЗВ, Љубљана, Словенија

На 13.11.2023 год. претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска и го
честиташе на Словенечката зборница за засебно варовање 30 годишниот јубилеј од
основањето.
По повод 3 децениска плодна работа на ЗРСЗВ беше доделена благодарница за Комората на
РС Македонија за приватно обезбедување за заедничката соработка.

Leave a Reply