25.10.2023-Адрија секјурити самит, Љубљана

Комората за приватно обезбедување по осми пат е партнерска организација на Адрија секјурити
самитот, што оваа година се одржува во Љубљана, Словенија.

Претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска учестуваше во панел дискусија на
темата Жените во безбедноста

Leave a Reply