06.10.2023 – Работна посета на Комората на Босна и Херцеговина за приватно обезбедување

На 06.10.2023 год. Претседателката на Комората за приватно обезбедување м-р Верица
Милеска Стефановска имаше работна посета на Комората на Босна и Херцеговина за
приватно обезбедување, кога размени искуства и практики со колегите од Сараево во однос
на досегашното работење.
Воедно, работната средба беше искористена за поставување на заеднички цели во
соработката, се во насока на унапредување на работењето на вршителите на приватно
обезбедување.

Leave a Reply