25.05.2023 – ПОРТОКАЛОВ ДЕН , Верица Милеска Стефановска, претседателка на Комората на РСМ
за приватно обезбедување

Комората за приватно обезбедување започнува со реализација на проект „Портокалова дланка-
обединети во активизам против насилство врз жените и девојчињата“.

Leave a Reply