09.05.2023 – Комората за приватно обезбедување беше домаќин на група студенти од Институтот за безбедност, одбрана и мир при Филозофскиот факултет.

Студентите се на својата завршна, четврта година од прв циклус студии на насоката приватна и корпоративна безбедност и имаа прилика да се запознаат со функционирањето на приватниот безбедносен сектор и работата на Комората на РСМ за приватно обезбедување.

Leave a Reply