13.03.2023 – 42 години, Специјална Антитерористичка Единица

По повод одбележување на 42 години од формирањето на Специјалната Антитерористичка Единица – Тигар, при Министерството за внатрешни работи на Претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска и беше доделена плаќета за успешна соработка и поддршка на единицата, што претставува уште една потврда за воспоставената долгогодишна соработка помеѓу Комората за приватно обезбедување и Министерството за внатрешни работи, а во насока на унапредување на заемната соработка и координација меѓу приватната и јавната безбедност во нашата држава.

Leave a Reply