18.11.2022 – САМИТ 2022 – Националната платформа за женско претприемништво

На Комората за приватно обезбедување и е доделена награда за граѓанска организација со најдобри практики во женското претприемништво 2022
Тоа е валидација на заложбите за унапредување на позицијата на жените особено во безбедноста, а воедно и поттик за натамошни уште поголеми вложувања.

Leave a Reply