31.10.2022 – Работна средба со Претседателот на Република Северна Македонија д-р Стево Пендаровски

Претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска и Претседателот на Надзорниот Одбор Рисго Мелков на работна средба со Претседателот на Република Северна Македонија д-р Стево Пендаровски ги претставија состојбите и предизвиците со кои се соочува приватниот безбедносен сектор во нашата држава, како и активностите на Комората во насока на унапредување на работењето, раст и развој на приватното обезбедување.

Leave a Reply