18.08.2022 – Претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска присуствуваше на централнатата свеченост по повод денот на Армијата на Македонија

Претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска присуствуваше на централнатата свеченост по повод денот на Армијата на Македонија, која оваа година одбележува 30 години од формирањето, којашто се одржа во касарната „Илинден“ во Скопје

Leave a Reply