29.04.2022 год, Загреб-Работен комитет за проширување, Коес

Во рамки на редовниот состанок на работниот комитет за проширувaње на Коес покрај предвидената агенда на комитетот претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска додели благодарници за успешна соработка по повод јубилејот 20 годишнина на Комората на РСМ за приватно обезбедување.

Leave a Reply