18-19.11.2021-Самит за женско претприемништво

Како потписничка на Националната платформа за женско претприемништво Претседателката на Комората за приватно обезбедување присуствуваше на првиот Самит за женско претприемништво кога беше во целост претставен проектот женско претприемништво, поддржувачите и натамошните активности.

Leave a Reply