СООПШТЕНИЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ СО СТРАНКИ:

Согласно Одлуката за утврдување на постоење на вонредна состојба, како и заклучоците, мерките, препораките и Одлуките на Владата кои се однесуваат на превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус) Комората за приватно обезбедување ги информира странките дека СТРУЧНАТА СЛУЖБА ЌЕ РАБОТИ СО СТРАНКИ ВО ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК од 10.00 до 12.00 ч.

Се молат странките да носат заштитна опрема (маска и ракавици).

Leave a Reply