03 – 05. Ноември 2020 – Адриа секјурити самит

Адриа секјурити самит во своето најново издание во новото нормално како виртуелен настан ова година нуди теми кои произлегуваат од современото професионално опкружување кои се прикажуваат во формат на вебинар сесии секој ден во периодот 11.00-16.00 ч.

За следење е потребна само регистрација. Во рамки на настанот се одржуваат и B2B состаноци и 1на1 состаноци со клиенти, соработници, партнери, а се во функција на поврзување во професијата, продлабочување на бизнисите и остварување на раст и развој во дејноста приватно обезбедување.

https://www.adriasecuritysummit.com/adria-security-summit-2020-comes-to-you-as-a-virtual-event/

Leave a Reply