02.09.2020, Струга-Меѓународна конференција „Науката и општеството: придонесот на хуманистичките и општествените науки“

Претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска имаше свое поздравно обрачање на свеченото отварање на јубилејната меѓународна конференција по повод 100 години од основањето на Филозофскиот факултет во Скопје „Науката и општеството: придонесот на хуманистичките и општествените науки“, 2-5 Септември 2020, Хотел Дрим, Струга.

Leave a Reply