24.10.2019 – СВР ШТИП

Работна средба на вршители на приватно обезбедување од регионот на Штип и претставници на Министерството за внатрешни работи, СВР Штип. Ова е седма по ред работна средба од серијалот средби кои се одржуваат во секој сектор за внатрешни работи заради воспоставување на непосредна соработка и координација во работењето на јавниот и приватниот безбедносен сектор, секој во домен на своите надлежности, а со заедничка цел за придонес кон безбедноста на граѓаните во нашата држава.

Leave a Reply