14.10.2019 – СВР СКОПЈЕ

Работна средба во функција на реализација на меморандумот за соработка помеѓу Комората и Министерството за внатрешни работи

Агенциите за обезбедување кои работат на територија на СВР Скопје, со претставници од СВР Скопје, претседателот на Комисијата за контрола и надзор и претставник од БЈБ при МВР и  претседателката на Комората дискутираат за состојбите во пракса, начините на унапредување на меѓусебната соработка и функционирање во насока на подобрување на ефикасноста на системот за безбедност во државата.

Leave a Reply