11.10.2019, Рим – Годишно собрание на КоЕС, Работен комитет за проширување

Комората присуствуваше на редовното годишно собрание на КоЕС кое беше во свое јубилејно издание по повод 30 годишнина од формирањето на КоЕС. Во рамки на годишното собрание се одржа редовна седница на работниот комитет за проширување, во кој Комората активно учествува

Leave a Reply