10.10.2019, Рим – 6ти Европски секјурити самит

Комората присуствуваше на шестиот европски секјурити самит „Секјурити континуитет во ново нормално“, кој се одржа во Рим кога беа претставени актуелните состојби и предизвици со кој се соочува секторот приватно обезбедување, како и насоки за иден развој.

Leave a Reply