05.06.2019, Белград, Србија Експертска дискусија на високо ниво за управување со секторот за безбедност и реформите во Југоисточна Европа, ОБСЕ

Во рамки на Експертската дискусија на високо ниво за управување со секторот за безбедност и реформите во Југоисточна Европа, ОБСЕ Генералниот секретар на Комората М-р Сања Керметчиева имаше свое обраќање за состојбите во безбедносниот сектор во Република Северна Македонија на темата „Улогата на приватниот безбедносен сектор како интегрален дел од националниот безбедносен систем“.

Leave a Reply