30.05.2019, Белград – Јавно приватно партнерство во секторот приватно обезбедување, примери и примена во пракса

Во организација на, Здруженитето за приватно обезбедување и други услужни дејности, при Стопанската комора на Србија во рамки на регионлната конференција која се одржа на 30.05.2019 год, во Белград, свое обраќање на темата „Јавно приватно партнерство во секторот приватно обезбедување, примери и примена во пракса“ имаше претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска.

Во рамки на настанот на претседателката на Комората на РСМ за приватно обезбедување ѝ беше доделена благодарница за досегашната успешна соработка.

Leave a Reply