25.04.2019, Виена – Работен комитет за проширување, Коес

На седницата на работниот комитет за проширување при КоЕС, која што се одржа на 25.04.2019 год. во Виена, претседателката на Комората м-р Верица Милеска Стефановска имаше обраќање на темата: Актуелни состојби и активности во приватното обезбедување во Р.Северна Македонија.

Leave a Reply