04.04.2019 – Меѓународна конференција “Хрватска 2020-1#ЕУ” , Загреб

Претставници на Комората на Република Северна Македонија за приватно обезбедување присуствуваа на Меѓународната конференција “Хрватска 2020-1#ЕУ” која се одржа во Загреб, Хрватска во организација на Hrvatski ceh zaštitara–strukovnа zaštitarskа komorа и под покровителство на Министерството за внатрешни работи на Хрватска, Хрватската стопанска комора, Град Загреб, Конфедерации на европските безбедносни служби-КОЕС, Германска комора на приватната безбедност-БДСВ, АСИС, Европска здруженија за корпоративна безбедност, Европско тело за сертификација – ЕЦБ, Хрватски здруженија на банки.

Leave a Reply