20.03.2019 – Семинар за боречки вештини за жени “Dont be a female, be alpha female”

Семинарот се одржа во Центарот за боречки вештини ”The strongest & ROOTS BJJ” во Кисела Вода На семинарот се прикажуваа и изработуваа техники на самоодбрана при напад и совладување на противникот, горна позиција и партер, удари со рака и нога, зафати и останати техники кои ќе бидат водени од главниот тренер, основач на Центарот за боречки вештини и претседател на Федерацијата на Република Македонија за Бразилска Џиу Џица, Ивица Алексовски заедно со неговите помлади инструкторки Надежда Василевска и Ева Илиевска.

Leave a Reply