23.01.2019-Факултет за безбедност, Скопје

Претседателот на Комората присуствуваше на свечена промоција на Факултетот за безбедност на која беа врачени дипломи за дипломираните студенти на прв циклус студии како и магистрираните студенти.

Leave a Reply