07.12.2018-Обука за женско лидерство

Комората на РМ за приватно обезбедување организираше обука за женско лидерство која ја отвори Државниот секретар на Министерството за внатрешни работи Магдалена Несторовска.
Обуката беше организирана во соработка со Лидерската академија, од Скопје, а предавач беше проф д-р Марина Малиш Саздовска.

Leave a Reply