26.06.2018 – Соопштение до членките на Комората на РМ за приватно обезбедување и до сите вршители на приватно обезбедување

Рокот за замена на легитимациите издадени врз основа на Законот за обезбедување на лица и имот истекува на 04.07.2018 год. до кога сите правни лица кои поседуваат стари легитимации се должни да поднесат до Комората барање за нивна замена.

Leave a Reply