20.06.2018- По повод полнолетство на Комората на Република Македонија за приватно обезбедување и дејноста приватно обезбедување во Македонија Комората ќе организира ТРИБИНА со наслов: „18 Години Комора на Република Македонија за приватно обезбедување-состојба и предизвици“.

Во рамки на настанот ќе бидат организирани стручни предавање и ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА насловена „Приватната безбедност помеѓу теоријата и праксата“.

Leave a Reply