27.04.2018, Битола – Форум за соработка помеѓу Универзитетот и стопанственската заедница на тема „Win Win соработка на Универзитетот со работодавачите кон поквалитетни и поатрактивни студиски програми„

На 27.04.2018 година (петок) со почеток во 10.00 часот, во Хотел „Капри“-Битола ќе се одржи Форум за соработка помеѓу Универзитетот и стопанственската заедница на тема „Win Win соработка на Универзитетот со работодавачите кон поквалитетни и поатрактивни студиски програми„ во организација на Факултетот за безбедност-Скопје при Универзитетот „Св.Климент Охридски„- Битола.

За присуство се поканети сите правни лица-членки на Комората кои работат на териториите на општината Битола, Прилеп, Охрид, Кичево и регионот.

Leave a Reply