12.04.2018, Загреб, Хрватска- Конференција “Приватна заштита 2018- Стопанство, закони, едукација, нови технологии ”

Претседателот на Комората Верица Милеска Стефановска учествуваше на Панел дискусија – “Едукација во приватната безбедност ” во рамки на Конференцијата “Приватна заштита 2018- Стопанство, закони, едукација, нови технологии ” кога ги прикажа активностите на Комората во областа на стручни обуки, како и публикациската дејност, а во насока на унапредување на стручноста и професионалноста на приватното обезбедување.

Leave a Reply