11.04.2018, Загреб, Хрватска-Работен состанок на Комитетот за прошитување при CoESS

Во рамки на работниот состанок на Комитетот за прошитување при CoESS Претседателот на Комората имаше своја презентација на проектот Треин Бреин Софт.

Leave a Reply