11.12.2017- Скопје, Предновогодишно дружење со новинари и претставници од медиумите

Комората на РМ за приватно обезбедување организираше неформално предновогодишно дружење со новинари и претставници од медиумите.

Комората на РМ за приватно обезбедување организираше неформално предновогодишно дружење со новинари и претставници од медиумите.

Leave a Reply