10.11.2017-Букурешт, Романија

Во рамки на третиот семинар за најдобри вредности насловен „Приватното обезбедување-бизнис од јавен интерес“ свое обраќање имаше претседтелот на Комората со Претставување на проектот Треин Бреин Софт.

Leave a Reply