31.08.2017-Скопје, Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во работна посета на Комората на РМ за приватно обезбедување

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во работна посета на Комората на Република Македонија за приватно обезбедување.

Претседателот на Комората го запозна Министерот Спасовски со состојбите, потребите и предизвиците со кои се соочува приватното обезбедување во Македонија, Стратегијата за развој на приватното обезбедување во Македонија и издавачката дејност на Комората.

Во текот на работната средба Министерот Спасовски ги посети центарот за обука на кадри од областа на приватното обезбедување и испитниот центар на Комората.

Leave a Reply