06.06.2017 – Битола – Саем за вработување, 15.06.2017 – Скопје – Саем за вработување

Комората на РМ за приватно обезбедување,  иницираше за прв пат дејноста приватно обезбедување да ги претстави потребите од работна сила на Саемот за вработување, што се одржа: на 06.06.2017.год во Битола и на 15.06.2017 год. Скопје

Саемот за вработување обезбеди претставување на дејноста приватно обезбедување пред присутните лица, заради подобрување и олеснување на поврзувањето на работодавачите преку директен контакт со лицата кои бараат работа.

Leave a Reply