06.04.2017 год, Загреб- конференција „Приватна заштита 2017- Превенција-заштита-безбедност“

На 06.04.2017 год. во Загреб, во организација на Хрватски Цех Заштитара-струкова заштитарска комора, а со високо покровителство на Претседателот на Република Хрватска Колинда Грабар-Китановиќ и со покровителство на Министерството за внатрешни работи на Р.Хрватска и КоЕС беше организирана конференцијата „Приватна заштита 2017- Превенција-заштита-безбедност“.

Во тек на официјалната програма на конференцијата свое излагање имаше претседателот на Комората Верица Милеска Стефановска на темата Треин Бреин Софт.

Повеќе за конференцијата може да се најде на следната страна:
http://hcz.hr/nova/wp-content/uploads/2017/03/Konferencija-Privatna-zastita-2017-1.pdf

По повод 25 годишнина од основањето на Хрватски Цех Заштитара претседателот Лидија Рената Столица додели благодарница за успешна соработка со Комората на РМ за приватно обезбедување.

Leave a Reply