22.03.2017-седница на собрание, промоција на Студија “Правна рамка за обезбедување на критичната инфраструктура – со осврт на обезбедувањето на критичната инфраструктура во Република Македонија ”

На 22.03.2017 год  се одржa редовна седница на собрание на Комората, во која прилика беше промовирана Студијата -Правна рамка за обезбедување на критичната инфраструктура – со осврт на обезбедувањето на критичната инфраструктура во Република Македонија.

Leave a Reply