Март 2017 – А&S Adria Magazin „Жените во безбедносната индустрија“

Претседателот на Комората на РМ за приватно обезбедување  м- р  Верица Милеска Стефановска за магазинот А&S Adria во име на жените од безбедносната индустрија појаснува како станува дел од овој сектор и како секторот приватно обезбедување може да привлече поголем број жени.

Leave a Reply