27.02.2017-03.03.2017 – Обука „Безбедност и сигурност на стадиони“

Во периодот 27.02.2017 до 03.03.2017 год. претставници од 18 агенции за обезбедување, членки на Комората на РМ за приватно обезбедување  посетуваа обука на темата „Безбедност и сигурност на стадиони“  која беше организира од страна на Фудбалската Федерација на Македонија, а ја спроведоа претставници-тренери од UEFA (Union of European Football Associations).

Leave a Reply