Простор

Простор

Центар за обука

Центарот за обука претставува опремена и уредена сала со површина од околу 80 м2, на приземје, со директна дневна светлина, лесно пристапна.

Капацитетот на салата во кино систем е за 50-60 лица и 4 лица на главна маса.

Салата има инсталирана техничка опрема: ЛЦД проектор и Лаптоп компјутер.

Испитен центар

Испитниот центар е опремен со 22 компјутери, мрежно поврзани. Компјутерите се поврзани на интернет.

26.10.2021 – Специјализирана обука за начин на примена на јавните овластувања

Унапредување на знаењата и вештините на работницците за приватно обезбедување претставува неопходна потреба и врвен приоритет поставен високо на агендата на вршителите на приватно

Повеќе »