04.10.2023 – Konferenca Ndërkombëtare ”Crime, forensic securitas- 30 godina unë BiH” – Sarajevë

Më datë 04.10.2023. Presidentja e Odës Z. Verica Mileska Stefanovska mori pjesë në konferencën ndërkombëtare ”Crime, forensis, seguritas- 30 godina u BiH”, dhe shënoi 30 vjetorin e themelimit të Fakultetit të kriminalistikës, Kriminologjisë dhe Studimeve të Sigurisë në Sarajevë.

Leave a Reply